Pravidelně aktualizujeme ceny zboží!


Projektor loga značky automobilu

Petr DvořáčekPetr Dvořáček
Publikováno: 16.05.2023Aktualizováno: 18.06.2023
Projektor loga značky automobilu

Lidé si svá auta často rádi vylepšují různými druhy tuningu. Ten nemusí být nutně pouze o provádění úprav na mechanických částech vozidla, může jít i o jednoduché úpravy, které mají za úkol primárně zvýšit atraktivitu daného automobilu. Oblíbené je například umisťování samolepek s výraznými motivy na karoserii nebo skla auta.

Někteří lidé však chtějí, aby jejich auto vypadalo dobře nejen ve dne, ale také v noci. Pro tento účel jsou ideální svítící led logo projektory, které dovedou automaticky promítat barevné logo automobilky na zem.

Instalaci logo projektoru zvládne každý

I když se na první pohled může zdát, že instalace svítícího loga do dveří auta může být složitá, není tomu tak. Někdo si může myslet, že je potřeba vrtat do dveří, aby se do nich projektor loga mohl umístit. Můžete si být však jistí, že při montáži led projektoru do auta není potřeba nijak zasahovat do karoserie. Stačí totiž pouze použít oboustrannou lepicí pásku, s pomocí které se projektor do auta přilepí na spodní část dveří. Následně se na odpovídající místo na prahu vozidla přilepí opět samolepicí páskou magnet, který bude zajišťovat, že se logo projektor do auta po zavření dveří vždy automaticky zhasne, aby se zbytečně neplýtvala energie z jeho akumulátorů.

Hodí se pro jakékoliv auto

Ať už jste fanoušky nebo majiteli auta jakékoliv značky, můžete si být jistí, že projektor loga bude pasovat i na váš automobil. Například milovníci aut značky Škoda a jiných koncernových vozidel mohou led logo projektor Škoda umístit na své auto během několika málo minut.

Aby svítící logo Škoda fungovalo tak, jak má, je jen potřeba myslet na to, že každý logo projektor do auta funguje až po vložení třech kusů AAA baterií. Jakmile je do tohoto malého zařízení vložíte a projektor umístíte na jeho místo, můžete při každém otevření dveří obdivovat světelný efekt, který jentak někdo nemá.

Přečtěte si naše další články





Petr Dvořáček
Petr Dvořáček
Petr Dvořáček je odborník na automobily a doplňky. Má velkou lásku k autům a je odborníkem na všechny aspekty jejich údržby a vylepšování. S ohledem na jeho znalosti je často požádán o radu a odbornou pomoc. Jeho zaměření na technickou stránku automobilů a doplňků z něj dělá skvělého společníka pro všechny, kteří chtějí udělat nejlepší volbu pro své auto.